Everything works better in balance

Park Meadows Beethoven Clubhouse

Rising from a podium on the edge of a lake and overlooking Beatrix Park at the midpoint between the centre of Amsterdam and the city’s business district to its south, is this pair of apartment towers designed by UN Studio. Every part of the building and its’ interior is designed to engage with the surrounding landscape.

In the residents’ clubhouse and spa our designs are consciously at one with the surrounding architecture, our low-lying furniture placing people within the landscape.

The indoor pool and spa is configured to frame views out into the park, with our selection of natural materials providing a compliment to the setting.

Location

Amsterdam, Netherlands

Type

Hospitality

Project

New Build, Interior Fitout

Size

13,665 ft² / 1,270m2

Scope

Interior Design, FF&E Design, CGI Production

A perfect synergy
between city life and nature.

In the age of remote working, the clubhouse provides residents with space to separate work from home.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.