The spiritual home of tennis

Wimbledon Champion's Room

The Championships, Wimbledon, is recognised for may things: the oldest of all tennis tournaments; the grass playing surface; the garden setting; the Club. And for detail, service, and the hospitality it extends to competitors and guests.

In The Champions’ Room, a restaurant located inside Centre Court, many of the Club’s values stand behind our redesign of the space. There’s the sense of arrival, with staff positioned exactly where they need to be to greet guests and make them feel comfortable. There’s the warm welcome felt through a leather-wrapped door handle. And the understated quality communicated through the restaurant.

Appearing effortless takes hard work. And we’ve only been able to achieve this though our design by listening closely to our clients’ requirements, absorbing their high standards. Standards that they also hold themselves to.

Location

Wimbledon, London, United Kingdom

Type

Hospitality

Project

Refurbishment

Size

3,440 ft² / 320 m²

Scope

Interior Design, FF&E Design, CGI Production

Ever evolving but somehow remaining the same

Purple-patterned, gold edged plates
display how even the finest of details
are used to embody the quality values
of The Championships.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.