A gateway to prosperity

Cohesion

The way a building is designed should be inspired by the way it will be used. And the top two floors of the IMP tower in the financial district of Guangzhou are designed to enable flow and create connections.

Bringing together co-working and serviced offices, the emphasis is on social spaces to foster interaction. Design cues are taken from the colours of the mountains, forests, ocean, and river that frame the city, conveying the freshness of a start-up mentality.

The overall feeling is of ‘togetherness’, enhancing the positive experience and desirability of Cohesion as an environment to work and grow in. 

Location

Guangzhou, China

Type

Commercial Interiors

Project

Fit Out

Size

37,900 ft² / 3,520 m²

Scope

Interior Design, FF&E Design & CGI production

Open-plan design stimulates open-mind thinking

Structural columns, one metre in diameter, are dressed with bespoke light fittings, and so treated as feature rather than hindrance.

Soft blues, earthy hues, stone, and rich timber connect you to the landscapes around the city.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.